6061 Aluminium 3in x 5in pelat Rosin Atur jeung pamanas controller beurat Kawajiban Rosin Pencét KIT dual controller pamanas cartridge

Masalah pangbadagna kalayan mencét rosin nyaéta biaya alat-alat. Iwal daék anjeun ka squeeze kaluar sajumlah ménél résin maké straightener bulu, anjeun bade kudu méakkeun sababaraha bucks. Kuring geus katempo loba mesin hébat buka réwuan dollar, tapi belanja nu loba wouldn`t make rasa iwal anjeun ngajalankeun usaha.

Mun anjeun museurkeun ngahasilkeun sababaraha rosin alus dina ngahasilkeun hébat bade anjeun kudu dua hal:

High pressure – at least 500lb to 1,000lb ( 2+ tons preferred )
Heat – 150°F to 350°F ( 200°F preferred )

 

Nalika mencét rosin, kirang panas ieu diperlukeun dina tekenan luhur, hartina anjeun bisa ampir tiis pencét rosin, lamun boga alat-alat katuhu. Tapi, nyanggakeun iteuk ka Aksara dieu. I`m rék némbongkeun Anjeun  kumaha anjeun tiasa ngadamel sorangan DIY Rosin Pencét pikeun kirang ti $ 500.

Thats katuhu, pencét hiji nu bisa piring kaluar 12,000lb tina tekanan jeung kadali hawa keur paling ngahasilkeun! Pangalusna sadaya, éta ukur nyokot sababaraha menit nyetél tur migunakeun.

Let`s nyanghareupan éta, mencét Rosin téh kalawan cara anu pangalusna pikeun squeeze kaluar sagala juices ti cannabis. Ku ngagunakeun panas sarta tekanan nimba résin ti ramuan (tutuwuhan masalah), saha bisa ngahasilkeun sababaraha résin kualitas luhur.

Masalah pangbadagna kalayan mencét rosin nyaéta biaya alat-alat. Iwal daék anjeun ka squeeze kaluar sajumlah ménél résin maké straightener bulu , anjeun bade kudu méakkeun sababaraha bucks. Kuring geus katempo loba mesin hébat buka réwuan dollar, tapi belanja nu loba wouldn`t make rasa iwal anjeun ngajalankeun usaha.

Mun anjeun museurkeun ngahasilkeun sababaraha rosin alus dina ngahasilkeun hébat bade anjeun kudu dua hal:

Tekanan tinggi - sahanteuna 500lb mun 1,000lb (2+ ton pikaresep)
Panas - 150 ° F jeung 350 ° F (200 ° F pikaresep)
1The finished product, check images below for links.
Nalika mencét rosin, kirang panas ieu diperlukeun dina tekenan luhur, hartina anjeun bisa ampir tiis pencét rosin, lamun boga alat-alat katuhu. Tapi, nyanggakeun iteuk ka Aksara dieu. I`m rék némbongkeun Anjeun how you can make your own DIY Rosin Press for less than $500.
Thats katuhu, pencét hiji nu bisa piring kaluar 12,000lb tina tekanan jeung kadali hawa keur paling ngahasilkeun! Pangalusna sadaya, éta ukur nyokot sababaraha menit nyetél tur migunakeun.

DIY Rosin geger

Pikeun ngawangun geger ieu kabeh nu peryogi nyaéta dua produk basajan:

Ganda Rosin Pencét pelat Kit beurat Kawajiban Dual controller Box jeung kabel Élmu sarta Rod

6-Ton hidrolik Toko lanté Pencét jeung Pencét pelat na H kotakna

Mun anjeun teu di shock lengkep acan, nyanggakeun balik leuwih wincik keur duanana. Oge metoda pangalusna pikeun pre mencét cookies rosin pikeun luhur terpenoid ngahasilkeun.

The hidrolik Pencét

2

A kuat genep ton pencét housed dina H-pigura padet. Konstruksi Super kuat tur basajan thats gampang pikeun nyetél. Rel samping gaduh liang nu ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun spasi kerja. Ogé kaasup 2 pelat pencet, make aranjeunna! Aranjeunna baris ngajaga pelat pemanasan Anjeun. Ku beurat total 60lb, anjeun aman tiasa engkol kaluar 6 ton tekanan, jalan leuwih ti anjeun bakal kudu.

Panas dikawasa Pencét pelat

3

0 ° F jeung 415 ° F dina menit !, tugas ieu pelat beurat bisa ngahasilkeun leuwih nu panas cukup sarta tahan nepi ka 8000psi. Pangalusna sadaya, elat nu dipanaskeun nepi ka temperatur katuhu kalawan kotak kontrol éléktronik! Anjeun don`t kudu jerk sabudeureun kalayan pelat ngagolak, atawa maké obor niup kawas sabagian tekenan sababaraha lianna.

Mun anjeun geus kungsi dipencet rosin sateuacan, Anjeun kudu gaduh gagasan geulis hade naon nu kudu na kumaha gampang ieu ngagunakeun. Ngawangun pencét sorangan bakal nyalametkeun anjeun ton tunai tur dianggo sakumaha ogé lamun henteu hadé ti tekenan sababaraha séjén anu ganda harga.

1.Plug sarta maénkeun 5 "x3" platen nyetél. Kami nganggo 6061 aluminium alatan lampu, kuat, jeung boga mindahkeun panas alus teuing, ngabalukarkeun henteu spot panas!

2.Dual pelat dipanaskeun, duanana babagi hiji zone.This panas tunggal nyaéta diusahakeun, dites, sarta dibuktikeun design sareng hasil alus teuing di ratusan instansi. Simkuring geus diuji duanana sacara éksténsif, kalayan henteu ngahasilkeun hadé atawa kualitas dina controller dual.

ngawaskeun hawa 3.Fully akurat ti 0-300F comfortably. Kami drills sensor panas langsung kana piring, mere anjeun nu pasti hawa platen leres.

5.Made pikeun nyocogkeun sagala pencét hidrolik nepi ka 20 ton ku ram 2 "diameter atanapi kirang.

Ningkatna pelat urang pikeun pers anjeun tina pilihan nyaeta sakumaha basajan sakumaha tightening dua screws set (kenop hex kaasup) onto ram ka. Setelan nyokot kirang ti 5 menit!

6.Reach hawa nu Anjeun hoyongkeun dina waktu kurang ti 10 menit jeung 500w kuat elemen pemanasan cartridge urang.

7.The pelat tiasa mayar sorangan dina sababaraha jam mimiti pamakéan!

kit Ieu ngawengku:

2pcs 6061 Aluminium blok

controller Digital kabel kana dua elemen pemanasan cartridge 500w

konci Hex ka Gunung pelat anjeun ka pers anjeun tina pilihan

Hiji Taun Rek Full on éléktronika Anjeun


Post time: May-17-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !