FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Mana Nagara anjeun kapal TO?
  • Tujuan domestik: Sadaya Amérika Of Amérika Sarikat.
  • Tujuan internasional: Kanada, Méksiko jeung Nagara Éropa, Australia Sadaya, sarta New Zealand
Kamana atuh ROSINKINGS kapal FROM?
  • AS pesenan doméstik, shipped ti Los Angeles gudang iwal kaluar tina saham
  • Amazon.Com pesenan kaeusi Ku Amazon Kecuali Out of Bursa.
  • Amazon.Ca pesenan kaeusi Ku Amazon Kecuali Out of Bursa.
  • Pemesanan internasional anu shipped Ti Cina Kilang kitu kami. Biasana, anjeun bakal nampa eta dina 3-7 Days Usaha Liwat DHL Express.
Nyaéta pengiriman barang wijaksana?
  • Sadaya paket Dupi shipped Dina hiji Userboxtop dibuka tetenggerna Brown Box kaluar Jeung labél barkod kami.
  • The pengiriman barang Label Badé Di antarana ngaran anjeun, Alamat, Jeung Balik deui Alamat.
Naha MY pakét keur nyangsang?
  • Nepi Dupi Biasana akibat Libur, weekends, sarta / atawa Kaayaan Cuaca parna.
  • Mangga Candak ieu kana tinimbangan Sateuacan nyusun.
Dupi aya Impor muatan?
  • Amérika Sarikat Anjeun teu kedah.
  • Sagala Nagara lianna Cokot clearance Salaku Sampel, Biasana, Anjeun mapay Euweuh.
KABIJAKAN PAMULANGAN:
  • A Balik deui kudu dipénta Sateuacan ALL mulih.
  • Mulih Badé ngan bisa Katampi Dina 15 Days.
  • 5% fee Restocking dipénta Pikeun Item Panéangan anjeun Éta Dupi Teu cacad Cipondoh, Tangerang kudu Dina New Unopened Kondisi.
  • Sagala Paket Éta anu nampik atanapi Undeliverable Alatan cukup atanapi sah Alamat, atawa dicirian Salaku Unclaimed, nyaeta Subject Pikeun fee Restocking 10%.
  • 10% Restocking fee Mun Ieu Henteu kasalahan kami: kayaning (Wrong Cipondoh, Tangerang, rusak Cipondoh, Tangerang, barang cacad, jsb ...)
  • Ngabalikeun duit téh Ngan Pikeun Dibeuli Cipondoh, Tangerang Harga (Henteu Kaasup pengiriman barang Cas).
  • Cacad Cipondoh, Tangerang Balik deui. Anjeun mapay Euweuh (Tapi Mangga Kirimkeun Us Gambar Atawa Pidio Of Ningkatkeun Quality kami).
  • Ngabalikeun duit bakal diolah Dina 1 Usaha Poé
padika pembayaran
  • Ngan PayPal (Anjeun tiasa mayar Liwat PayPal Komo Anjeun Boga No Akun PayPal).
  • Wholesaler pangecér Jeung Orde distributor  ngan  nampa Transfer Bank.
Anjeun pigawé pangmayaran leuwih telepon?
  • Hanjakal, Sadaya pesenan Kedah diolah jeung mayar Online Ngaliwatan Website kami.
CARA Nyetél PID temp controller?
  • Pencét "Romadhon" tombol pikeun ngaktipkeun controller suhu
  • Pencét ◀ tombol nambahan sarta ngurangan nilai di ratusan, puluhan tur leuwih tempat
  • Pencét ▼ atanapi ▲ ti 0-9 pikeun temp Anjeun hoyongkeun
  • Pencét "Romadhon" tombol pikeun ngonci hawa nu dipikahoyong dina tempat
CARA Nyetél otomatis OF PNEUMATIC ROSIN Pencét?
  • Nyetel waktos mencét Anjeun hoyongkeun ku ngadorong "+" jeung "-" tombol nambahan sarta ngurangan nilai (detik) dina puluhan jeung tempat salah urang individual
  • Mangga salawasna tetep "S" (anu kadua). Biasana, 60 detik nyaéta max Anjeun reureuh
  • Nyetél dua tempat decimal kalawan "0"
Gancang Mimitian pituduh - PNEUMATIC ROSIN tekenan sababaraha
  • Nyolok kana outlet listrik jeung ngahurungkeun switch kakuatan utama
  • Pariksa tombol "Darurat" pikeun mastikeun eta Kaluaran
  • Pariksa setelan tina temp controller & otomatis. setting temp> 120 ° F; Otomatis> 5 detik
  • Sambungkeun pencet pikeun compressor hawa (Pastikeun karya compressor hawa)
  • Hurungkeun duanana saklar manaskeun
  • Pencét duanana tombol pérak ngamimitian pencét
Kumaha urang bisa jadi A pangecér diverifikasi?
  • Urang keur pilari mitra ngalaman di sakuliah dunya
  • Mangga Kirim kami email pikeun pangecér diverifikasi
Naha teu saha ngajawab MY telepon ON bisnis beurang?
  • Mangga dugikeun Us Liwat Surélék (toplinkedintl@hotmail.com)
  • Rojongan online Pikeun Sagala
Anu ROSINKING 'temp controller kotak Pikeun E-paku?
  • Sumuhun éta disadiakeun pikeun E-kuku

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !