Tentang Kami

Rosin Raja mangrupakeun Karajaan rosin pencét desainer sarta produser. Ieu pabrik, nya eta hiji parusahaan, éta mangrupakeun trustable parabot ékstraksi ganja jeung mesin supplier.

 téknologi Rosin Raja diadegkeun dina 2015, éta rarancang sarta ngahasilkeun hidrolik, pneumatic tur listrik rosin pencet, nu Rosin Raja ogé branded enail kit, tas rosin, Pid controller sarta cartridge pamanas.

Di Rosin Raja Produk kami kerja keras keur mawa pangalusna parabot ékstraksi solventless ka konsumén urang. Urang nyadiakeun atikan pikeun jalma sakuliah dunya ngalangkungan solventless pangalaman acara, ngaliwatan tim kami para ahli solventless, sarta ramatloka kami rosin -kings .com.

misi kami nyaeta nyebarkeun ékstraksi solventless sakuliah dunya ku bringing ka pasar pangalusna dina produk kelas naha anjeun peryogi pencét rosin di imah atawa nu ditéang dina produk kelas komérsial kami, kami boga alat-alat na kaahlian pikeun ngahontal cita anjeun.




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !