tas 120u Micro Rosin - Cina DongGuan Amon Hardware

tas 120u Micro Rosin

Pondok Description:

Rosin Pencét Tas 120 micron Rosin Filter Tas 2,5 × 3.3in 120u Micro 10pcs 1pk · 100% nilon, Food Kelas, Dye-Free tahan ka kimia jeung panas (nepi ka 428 ° F / 220ºC) Di jero-Out stitching awét, bisa diumbah, Reusable 120 micron - idéal pikeun kembang / motong (bisa dipaké pikeun gelembung / kief) Rosinkings tas saringan kantong pencét tea rosin nu dirancang sangkan minyak solventless bersih maké panas sarta tekanan (rosin tech). Kabéh tas datang ngancik jero kaluar pikeun nyegah minyak ti lalaki trapped di se nu ...


jéntré produk

Tags produk

Rosin Pencét Tas 120 micron Rosin Filter Tas 2,5 × 3.3in 120u 10pcs Micro 1pk · 100% nilon, Food Kelas, Dye-Free

  • Tahan ka kimia jeung panas (nepi ka 428 ° F / 220ºC)
  • Jero-Out stitching
  • Awét, bisa diumbah, Reusable
  • 120 micron - idéal pikeun kembang / motong (bisa dipaké pikeun gelembung / kief)

 

Rosinkings Tas saringan kantong pencét tea rosin nu dirancang sangkan minyak solventless bersih maké panas sarta tekanan (rosin tech). Kabéh tas datang ngancik jero kaluar pikeun nyegah minyak ti lalaki trapped dina seams. tas Squish nganggo ukur 100% FDA-disatujuan nilon bolong na thread keur seams. Ieu ngajadikeun kantong na kelim pohara kuat. Aya henteu kimia atawa dyes dina materi, jadi minyak anjeun bakal sagampil bersih salaku produk anjeun ngolah. Unggal saku moal tahan 10-20g. Kanggo hasil nu pangsaena, Tujuan pikeun 1000-1500psi per inci pasagi sarta ngawatesan tiap kantong keur 20g tina bahan. Pikeun kirang ti 10g tina bahan, tas bisa motong atanapi narilep. Titik softening bahan anu 374 ° F (190ºC). Titik lebur nyaeta 428ºF (220ºC), tapi pikeun hasil pangalusna, urang nyarankeun 180-240ºF (82-115ºC).


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      

      nyambungan

      Masihan Us A ngagorowok
      Meunang Apdet Email
      WhatsApp Online Chat !