FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Cilat vende A ju anije TË?
 • Destinacioni i brendshëm: të gjitha shtetet e Shteteve të Bashkuara.
 • Destinacioni International: Kanada, Meksikë dhe të gjitha vendet e Evropës, Australisë dhe Zelandës së Re
Ku ka ROSINKINGS anije nga?
 • SHBA urdhëron në familje, dërguar nga Los Angeles depo nëse nga të aksioneve
 • Urdhërat Amazon.com përmbushur nga Amazon Përveç nga të aksioneve.
 • Urdhërat Amazon.Ca përmbushur nga Amazon Përveç nga të aksioneve.
 • Urdhërat ndërkombëtare janë dërguar nga Fabrika Kinë jonë. Zakonisht, ju do të merrni ato brenda 3-7 ditë pune nëpërmjet DHL Express.
Është e anijeve të matur?
 • Të gjitha paketat janë dërguar në një fushë të lirë Brown Box jashtëm me emërtimin tonë Barcode.
 • Anijeve Label do të përfshijë emrin tuaj, adresën, dhe një kthim Adresa.
PSE ËSHTË paketën time duke u vonuar?
 • Vonesat shkaktohen zakonisht nga Festat, gjatë fundjavës, dhe / ose kushtet e motit të ashpër.
 • Ju lutemi të marrë këtë në konsideratë para se të urdhëruar.
A ka ndonjë IMPORT përgjegjës?
 • Shtetet e Bashkuara Ju nuk keni nevojë për të.
 • Çdo Vendet tjera të kenë leje si mostra, Zakonisht, ju paguani asgjë.
Politikën e kthimit:
 • Një Kthimi duhet të kërkohet para së gjithash Kthim.
 • Kthim VETEM do të pranohet brenda 15 ditëve.
 • 5% Tarifa ripopullimin kërkohet për të kthyer sendet që nuk janë dëmtuar artikull duhet të jetë në Nju pahapura Kushti.
 • Çdo paketë që është refuzuar ose është derguar shkak të Adresa pamjaftueshme ose të pavlefshme, ose të shënuar si Unclaimed, është subjekt i një tarifë ripopullimin 10%.
 • 10% Pëshkëzimi Tarifa qoftë se ajo nuk është gabimi ynë: të tilla si (pika të gabuar, pika thyer, dëmtuar sendet, etj ...)
 • Rimbursim është vetëm për e blerë Item Çmimi (duke mos përfshirë Transporti Charge).
 • Dëmtuar Item Kthimi. Ju paguani asgjë (por ju lutemi na dërgoni fotografi ose video për të përmirësuar cilësinë tonë).
 • Rimbursimi do të procedohen brenda 1 dite pune
MENYRA PAGESE
 • VETËM PayPal (Ju mund të paguani nëpërmjet PayPal Edhe ju nuk keni llogari PayPal).
 • Shumicë shitësit dhe shperndares Order  VETËM  pranojmë Bank Transfer.
A bëni pagesat mbi telefon?
 • Për fat të keq, të gjitha urdhërat duhet të përpunohen dhe të paguar online nëpërmjet faqen tonë të internetit.
Si për të vendosur PID TEMP kontrollues?
 • Press "SET" button për të aktivizuar kontrollues temperatura
 • Shtypni ◀ butonin për të rritur dhe për të ulur vlerën në qindra, dhjetëra dhe ato vende
 • Press ▼ ▲ ose nga 0-9 për temp tuaj të dëshiruar
 • Press "SET" button për të bllokuar temperaturën e dëshiruar në vend
Si për të vendosur TIMER e PASTRIMIN Rosin NJOFTIM?
 • Set dëshiruar kohën tuaj duke shtypur duke i shtyrë "+" dhe "-" butona për të rritur dhe për të ulur vlerën (sekonda) në dhjetëra dhe vende të dikujt në mënyrë individuale
 • Ju lutemi të mbani gjithmonë "S" (dytë). Zakonisht, 60 sekonda është vonesa juaj max
 • Vendosni dy numra pas presjes dhjetore me "0"
Quick Start Guide - pneumatike Rosin Shtyn
 • Spinën në prizë elektrike dhe të kthehet në kaloni kryesor të energjisë
 • Kontrolloni "emergjente" button për të siguruar se liron
 • Kontrolloni cilësimin e kontrollues temp dhe timer. vendosjen Temp> 120 ° F; Timer> 5 dytë
 • Lidhu shtypni për kompresor ajri (Sigurohuni veprat kompresor ajri)
 • Kthejeni në të dy çelsin ngrohës
 • Shtypni dy butona argjendi për të filloni të shtypni
Si mund të jemi një shitës me pakicë verifikuar?
 • Ne jemi në kërkim të partnerëve me përvojë në të gjithë botën
 • Ju lutem na dërgoni email për shitje me pakicë verifikuar
PSE NUK ASKUJT përgjigjem telefonit tim mbi BIZNESIT ditë?
 • Ju lutemi të na kontaktoni përmes emailit (toplinkedintl@hotmail.com)
 • Online Mbështetje për çdo gjë
Janë ROSINKING 'TEMP Kontrollues BOX për E-gozhdë?
 • Po ajo është në dispozicion për E-gozhdë

Duan të punojnë me ne?
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !