Rreth nesh

Rosin King është një mbretëri projektuesi shtypit kolofon dhe producent. Kjo është një fabrikë, ajo është një kompani, ajo është një trustable mjetet marijuana nxjerrjes dhe makinë furnizuesit.

 Teknologjitë Rosin Mbreti u themelua në vitin 2015, ajo projektimin dhe prodhimin e hidraulike, pneumatike dhe elektrike shtypni kolofon, kits Rosin Mbreti quajtur gjithashtu enail, çanta kolofon, Pid kontrollues dhe Fisheke nxehtesie.

Në Rosin King Produkte, ne punojmë shumë për të sjellë më të mirë të pajisjeve Solventless Nxjerrjen për klientët tanë. Ne ofrojmë arsim për njerëzit në të gjithë botën nëpërmjet ngjarjeve tona Solventless përvojës, nëpërmjet ekipit tonë të ekspertëve Solventless, dhe faqen tonë të kolofon -kings .com.

Misioni ynë është për të përhapur nxjerrjen Solventless në mbarë botën duke sjellë në treg të mirë në produkte të klasit nëse keni nevojë për shtyp kolofon në shtëpi ose ju jeni duke kërkuar në produktet tona komerciale klasës, ne kemi pajisje dhe ekspertizë për të arritur qëllimet tuaja.
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !