за нас

Колофон Кралот е царство на колофон прес-дизајнер и производител. Тоа е една фабрика, тоа е компанија, тоа е trustable снабдувач екстракција марихуана алатки и машина.

 Колофон кралот технологии е основана во 2015 година, дизајн и производство на хидраулични, пневматски и електрични колофон печатот, колофон Кинг, исто така, брендирани enail колекции, колофон кеси, PID контролер и Фоно греалки.

На Rosin кралот производи, ние работиме напорно за да ги донесат најдобрите solventless екстракција опрема за нашите клиенти. Ние обезбедуваме образование на луѓето од целиот свет преку нашето искуство solventless настани, преку нашиот тим на solventless експерти, како и нашата веб-страница колофон -kings .com.

Нашата мисија е да се шири низ целиот свет solventless екстракција со тоа што на пазарот на најдобрите во класата производи дали треба колофон прес дома или сте во потрага на нашите производи комерцијални одделение, ќе имаат опрема и експертиза за да се постигне своите цели.
Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Online Chat !