6061 Aluminium 3in x 5in Plates rosin Setel karo pemanas Controller Heavy Duty rosin Pencet KIT dual controller pemanas isi

Masalah paling gedhe karo mencet rosin punika biaya saka peralatan. Kajaba gelem kanggo remet metu jumlah cilik saka resin nggunakake straightener rambute, arep kudu nglampahi sawetara duwit. Aku wis katon akèh mesin gedhe pindhah ewu dolar, nanging mbuwang sing akeh wouldn`t nggawe pangertèn kajaba mlaku bisnis.

Yen kasengsem ing prodhuksi sawetara rosin apik ing ngasilaken gedhe arep menyang perlu loro iku:

High pressure – at least 500lb to 1,000lb ( 2+ tons preferred )
Heat – 150°F to 350°F ( 200°F preferred )

 

Nalika Mencet rosin, kurang panas perlu ing tekanan sing luwih, tegesipun sampeyan bisa meh kadhemen penet rosin, yen sampeyan duwe peralatan tengen. Nanging, ngijini kelet kanggo aksara kene. `M bab nuduhake  carane sampeyan bisa nggawe dhewe DIY rosin Pencet kanggo kurang saka $ 500.

Bab tengen, penet sing bisa panganan metu 12,000lb meksa karo kontrol suhu kanggo paling panenan! Best kabeh, iku mung njupuk menit kanggo nyiyapake lan nggunakake.

Let`s ngadhepi iku, mencet rosin cara paling apik kanggo remet metu kabeh jus saka ganja. Kanthi nggunakake panas lan meksa kanggo extract resin saka Herb (tanduran prakara), sapa bisa ngasilaken sawetara resin kualitas dhuwur.

Masalah paling gedhe karo mencet rosin punika biaya saka peralatan. Kajaba gelem kanggo remet metu jumlah cilik saka resin nggunakake straightener rambute , arep kudu nglampahi sawetara duwit. Aku wis katon akèh mesin gedhe pindhah ewu dolar, nanging mbuwang sing akeh wouldn`t nggawe pangertèn kajaba mlaku bisnis.

Yen kasengsem ing prodhuksi sawetara rosin apik ing ngasilaken gedhe arep menyang perlu loro iku:

Dhuwur meksa - paling 500lb kanggo 1,000lb (2+ ton disenengi)
Kalor - 150 ° F kanggo 350 ° F (200 ° F preferred)
1The finished product, check images below for links.
Nalika Mencet rosin, kurang panas perlu ing tekanan sing luwih, tegesipun sampeyan bisa meh kadhemen penet rosin, yen sampeyan duwe peralatan tengen. Nanging, ngijini kelet kanggo aksara kene. `M bab nuduhake how you can make your own DIY Rosin Press for less than $500.
Bab tengen, penet sing bisa panganan metu 12,000lb meksa karo kontrol suhu kanggo paling panenan! Best kabeh, iku mung njupuk menit kanggo nyiyapake lan nggunakake.

DIY rosin Rig

Kanggo mbangun rig iki kabeh sing perlu loro produk prasaja:

Double rosin Pencet Plates Kit Heavy Duty Dual Controller Box karo kabel AC Rod

6-Ton Hydraulic Shop Floor Pencet karo Pencet Plates lan H Frame

Yen ora ing kejut lengkap durung, ngijini menyang liwat rincian kanggo loro. Uga ing cara sing paling apik kanggo wis mencet cookie rosin kanggo luwih terpenoid panenan.

The Hydraulic Press

2

A kuat enem ton penet manggon ing H-pigura ngalangi. Construction Super kuwat lan prasaja thats gampang kanggo disetel. Ril sisih duwe bolongan sing ngijini sampeyan kanggo nyetel papan apa. Uga kalebu 2 piring penet, digunakake! Padha bakal nglindhungi piring panas Panjenengan. Kanthi bobot total 60lb, sampeyan bisa kanthi aman nglakokake metu 6 ton saka meksa, cara liyane saka sampeyan kudu.

Panas kontrol Pencet Plates

3

0 ° F kanggo 415 ° F ing menit !, tugas Iki piring abot bisa generate liyane sing panas cukup lan tahan nganti 8000psi. Best kabeh, piring digawe panas menyang suhu tengen karo kothak kontrol elektronik! Sampeyan biring kudu bodho watara karo piring nggodhok, utawa nggunakake obor jotosan kaya sawetara mekso liyane.

Yen sampeyan wis tau dipencet rosin sadurunge, sampeyan kudu duwe idea cantik apik apa apa lan carane gampang iki kanggo nggunakake. Bangunan penet dhewe bakal nyimpen sing ton saka awis lan bisa uga yen ora luwih saka mekso sing sing kaping pindho rega.

1.Plug lan muter 5 "x3" platen nyiyapake. Kita nggunakake 6061 aluminium amarga iku cahya, kuwat, lan wis transfer panas banget, nyebabake ora panggonan panas!

2.Dual piring digawe panas, loro nuduhake zone.This panas siji iki nyoba, dites, lan buktiaken desain karo banget asil ing atusan kedadean. Kita wis dites loro cetha, karo ora ngasilaken luwih utawa kualitas ing controller dual.

ngawasi suhu 3.Fully akurat saka 0-300F mulyo. Kita penggerek sensor panas langsung menyang piring, sahingga sampeyan pas suhu platen bener.

5.Made pas sembarang penet hydraulic nganti 20 ton karo ram 2 "diameteripun utawa kurang.

Soyo tambah piring kita kanggo pencet saka pilihan iku minangka prasaja minangka tightening loro ngawut-awut pesawat (tombol hex klebu) dhateng ram ing. Setup njupuk kurang saka 5 menit!

6.Reach suhu sing dikarepake ing kurang saka 10 menit karo 500w kuat unsur panas isi kita.

7.The Plates bisa mbayar piyambak ing sawetara jam panggunaan!

kit iki kalebu:

2pcs 6061 Aluminium pamblokiran

controller Digital kabel rong unsur panas isi 500w

tombol Hex Gunung piring kanggo pencet saka pilihan

Salah Year Warranty Full ing electronics Panjenengan


Post time: May-17-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !