FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Kang negara DO kapal TO?
  • Destination domestik: All States Of Amerika Serikat.
  • Destination International: Kanada, Meksiko lan Negara Eropah, Australia Kabeh, lan New Zealand
Pundi ROSINKINGS SHIP saka?
  • US Pesenan Domestik, nyang saka Los Angeles mining kajaba metu saka Simpenan
  • Amazon.Com Pesenan kawujud By Amazon Kajaba Out Stock.
  • Amazon.Ca Pesenan kawujud By Amazon Kajaba Out Stock.
  • Pesenan internasional sing nyang Saka China Factory Kita. Biasane, Sampeyan bakal nampa wong ing 3-7 dina Business Via DHL Express.
IS Shipping wicaksana?
  • Kabeh Packages Apa nyang Ing Plain sing ora Brown Box njaba Kanthi label Barcode Kita.
  • Ing Shipping Label Bakal Kalebu jeneng Panjenengan, alamat, lan Return Address.
Apa IS MY PAKET kang telat?
  • Telat Apa Biasane Disababaké Miturut Holidays, Weekends, lan / utawa moderator situs Weather Abot.
  • Mangga Njupuk iki menyang Wawasan Sadurunge Nindakake.
ARE ana ANY IMPORT daya?
  • Ing Amerika Serikat Aja kudu.
  • Sembarang Negara Njaluk Clearance Minangka conto, Biasane, Sampeyan Pay Nothing.
Wangsul Kebijakan:
  • A Return Kudu dijaluk Sadurunge ALL Returns.
  • Ngasilake Bakal ONLY Ati Ditampa Within 15.
  • 5% Fee Restocking dijaluk Kanggo Item Pulang Sing Dudu risak Item kudu Ing New unopened kawontenan.
  • Sembarang Paket Sing gelem utawa Undeliverable Amarga Boten cecek utawa salah alamat, utawa dicenthang Minangka unclaimed, iku Subject Kanggo sing beya Restocking 10%.
  • 10% Restocking Fee Yen Iku Ora Kesalahan Kita: Kaya Kaya (Wrong Item, bejat Item, item risak, etc ...)
  • Mbalekaken Mung Kanggo Dituku Item Price (Ora Kalebu Shipping daya).
  • Risak Item Bali. Sampeyan Pay Nothing (Nanging Mangga Kirimi kita Pictures Utawa Videos Of Ngapikake Quality Kita).
  • Mbalekaken Bakal Diproses Within 1 Business Day
cara PAYMENT
  • ONLY PayPal (bisa Pay Via PayPal Malah Nduwe Ora akun PayPal).
  • Grosir Pengecer lan supaya Distributor  ONLY  nampa Transfer Bank.
DO YOU DO pembayaran liwat PHONE THE?
  • Sayange, Pesenan Kudu Diproses Lan Paid Online Liwat web Kita.
CARA SET PID suhu controller?
  • Pencet "SET" tombol kanggo ngaktifake kontrol suhu
  • Pencet ◀ tombol kanggo nambah lan ngurangi nilai ing atusan, puluhan lan gedhe-gedhe panggonan
  • Pencet ▼ utawa ▲ saka 0-9 kanggo suhu sing dikarepake
  • Pencet "SET" tombol kanggo ngunci suhu sing dipengini ing panggonan
CARA SET poto OF Pneumatic rosin PRESS?
  • Setel wektu mencet sing dikarepake dening meksa nindakake perkara "+" lan "-" tombol kanggo nambah lan ngurangi nilai (detik) ing puluhan lan panggonan siji individu
  • Mangga tansah tetep "S" (kapindho). Biasane, 60 detik iku max Panjenengan tundha
  • Nyetel rong panggonan desimal karo "0"
Cepet START Pandhuan - Pneumatic rosin mekso
  • Plug menyang stopkontak listrik lan nguripake ngalih daya utama
  • Priksa tombol "Emergency" kanggo nggawe manawa pers
  • Mriksa setelan saka suhu controller & wektu. setelan suhu> 120 ° F; Timer> 5 kapindho
  • Sambungake penet kanggo kompresor udara (Priksa manawa karya kompresor udara)
  • Nguripake loro ngalih mesin ingkang ndamel benter
  • Pencet loro tombol salaka kanggo miwiti penet
Kepriye bisa BE A toko Diverifikasi?
  • We are looking for partners ngalami donya
  • Mangga Kirimi kita email kanggo toko diverifikasi
Apa ora ANYONE jawaban MY PHONE ON BUSINESS DAY?
  • Mangga Hubungi kita Via Email (toplinkedintl@hotmail.com)
  • Dhukungan Online For Everything
Sing ROSINKING 'suhu controller BOX FOR E-pucuk?
  • Ya iku kasedhiya kanggo E-pucuk

Arep digarap US?




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !