tas 120u Micro rosin - China DongGuan Amon Hardware

tas 120u Micro rosin

Short Description:

Rosin Pencet Bags 120 micron rosin Filter Bags 2.5 × 3.3in 120u Micro 10pcs 1pk · 100% Nylon, Food Grade, Dye-Free Tahan kanggo kimia lan panas (nganti 428 ° F / 220ºC) Nang-Metu jahitan Awet, washable, migunani 120 micron - becik kanggo kembang / motong (bisa digunakake kanggo gelembung / kief) Rosinkings Bags saringan tas penet teh rosin dirancang kanggo nggawe lenga solventless resik nggunakake panas lan meksa (rosin tech). Kabeh tas teka nguripake nang metu kanggo nyegah lenga saka njupuk kepepet ing se ing ...


Detail produk

Tags Product

rosin Pencet Bags 120 micron rosin Filter Bags 2.5 × 3.3in 120u 10pcs Micro 1pk · 100% Nylon, Food Grade, Dye-Free

  • Tahan kanggo kimia lan panas (nganti 428 ° F / 220ºC)
  • Nang-Metu jahitan
  • Awet, washable, migunani
  • 120 micron - becik kanggo kembang / motong (bisa digunakake kanggo gelembung / kief)

 

Rosinkings Bags saringan tas penet teh rosin dirancang kanggo nggawe lenga solventless resik nggunakake panas lan meksa (rosin tech). Kabeh tas teka nguripake nang metu kanggo nyegah lenga saka njupuk kepepet ing lapisan. tas squish nggunakake mung 100% FDA-Approved nilon bolong lan kain kanggo lapisan. Iki ndadekake tas lan lapisan kuwat banget. Ana ora kimia utawa alami ing materi, supaya lenga bakal mung minangka resik prodhuk sing Processing. Saben kanthong bakal terus 10-20g. Kanggo asil paling apik, Yahoo kanggo 1000-1500psi saben inch kothak lan matesi saben tas kanggo 20g saka materi. Kanggo kurang saka 10g saka materi, tas bisa Cut utawa lempitan. Titik softening saka materi 374 ° F (190ºC). Titik lebur punika 428ºF (220ºC), nanging kanggo asil paling apik, disaranake 180-240ºF (82-115ºC).


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      

      Sambungake

      Menehi kita A Shout
      Njaluk Update Email
      WhatsApp Online Chat !